Cursus

Cursus Voedselwetgeving

In deze cursus komen onderwerpen als de algemene levensmiddelenverordening (General Food Law), aansprakelijkheid, levensmiddelenhygiëne, chemische contaminatie, verpakkingsmaterialen, voedselfraude, additieven en etikettering aan bod. De cursus biedt een sterk inhoudelijk aanbod, met een praktische inslag.

Organisator Wageningen Academy
Locatie Wageningen

Deze cursus gaat naar verwachting in 2021 weer plaatsvinden.
U kunt alvast interesse tonen

Waarom deze cursus volgen?

Na de cursus beschikt u over verdiepend inzicht op het gebied van Europese voedselwetgeving. U bent bekend met de actuele kennis en praktische inzichten betreffende de verschillende verordeningen.

Voor wie is deze cursus?

Bent u werkzaam in de voedingsindustrie? En bent u op zoek naar verdiepende inhoudelijke kennis? Heeft u te maken met reguleringszaken, voedselkwaliteit en –veiligheid of productontwikkeling? Bijvoorbeeld als kwaliteitsmanager, voedselveiligheidsspecialist of regulatory affairs manager? Of bent u werkzaam als advocaat of jurist voor levensmiddelenbedrijven? Dan is deze cursus precies wat u zoekt!

Afgelopen week 2 hele leerzame cursusdagen Voedselwetgeving gehad bij Wageningen Academy . Weer een hoop nieuwe inzichten en handvatten om mee verder te gaan!
Milou van den Berg, Promessa (deelneemster 2020 editie)

Programma en onderwerpen

De onderwerpen van de cursus worden door verschillende specialisten ingeleid, waarbij ruime gelegenheid zal zijn voor interactie en de koppeling naar de praktijk. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Algemene levensmiddelenverordening (General Food Law)
  • Aansprakelijkheid
  • Levensmiddelenhygiëne
  • Etikettering
  • Voedselfraude
  • Chemische contaminatie
  • Additieven
  • Verpakkingsmaterialen

Cursusleider

De cursusleider van deze cursus is Prof. dr. mr. B. (Bernd) van der Meulen, European Institute for Food Law.

Blijf op de hoogte

Deze cursus gaat naar verwachting in 2021 weer plaatsvinden. Door interesse te tonen, stellen we u op de hoogte zodra het seminar open gaat voor inschrijving. Vragen? Neem contact op met de programmamanager Astrid Kuhlkamp-Kleissen.

Veelgestelde vragen

FAQ

Meer cursussen en trainingen

Agenda

Maatwerk

Nieuwsbrief

Aanmelden