Dialogue Community

Met een community van dialooggebruikers, -facilitatoren en ambassadeurs, biedt Wageningen Dialogues inspiratie en ondersteuning om dialoog in te zetten. Want in verbinding kunnen we pas echt bijdragen aan de complexe transities waar we voor staan. Dit doen we door prikkelende dialogen te organiseren, inspirerende voorbeelden uit te wisselen, je in contact te brengen met de juiste mensen, een interactief leerplatform te bieden, en interessante cursussen aan te bieden.

De Dialogue Community is een interactieve leergemeenschap met een gedeelde filosofie op dialoog. Ze hebben of erkennen het belang van dialoogvaardigheden, die ze gezamenlijk verder ontwikkelen. De maandelijkse meet-ups prikkelen, laten je de kracht van dialoog ervaren, maken je comfortabeler om dialoog in te zetten, en bieden een ruimte om anderen te inspireren. Iedereen die werkt of studeert aan de WUR kan zich aansluiten bij de community door zich hier aan te melden. Community members die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen om dialogen te faciliteren, kunnen zich aanmelden voor de Facilitators Pool.

WUR-wijde betrokkenheid

Wageningen Dialogues werkt aanstekelijk: steeds meer medewerkers, studenten en partners participeren in onze dialogen, doen mee aan de community meet-ups en integreren dialoog in hun dagelijkse praktijk. Wageningen Dialogues wordt geleid door een klein, effectief team en ondersteund door een WUR-brede groep van ambassadeurs en wetenschappelijke adviseurs.

Programma team

Brengt de community samen, organiseert inspirerende dialogen en ondersteunt inkomende verzoeken om dialoog toe te passen in onderzoek en onderwijs.