Terug naar profiel Contactpersoon voor... - SB (Sanne) Stroosnijder MSc Nieuws Van koffiedrab tot oesterzwam 15 september 2022 | Afgelopen week stond in het teken van #verspillingsvrij op Wageningen Campus. Met demonstraties, gerechten en acties maakten cateraars, start-ups,... Voedselverspillingsvrije week op Wageningen Campus 8 september 2022 | Wist je dat we in Nederland een kwart van al ons eten nooit eten? Al dat eten wordt verbouwd, verwerkt, vervoerd, gekoeld en warm gemaakt. We stoppen... Voedselverspillingsvrije week op Wageningen Campus 7 september 2022 | Wist je dat we in Nederland een kwart van al ons eten nooit eten? Al dat eten wordt verbouwd, verwerkt, vervoerd, gekoeld en warm gemaakt. We stoppen... Wageningse onderzoekers verkennen voedselsystemen om voedselverliezen en -verspilling tegen te gaan 13 juni 2022 | Wageningse onderzoekers verkennen voedselsystemen om voedselverliezen en -verspilling tegen te gaan - WUR Nieuws Wageningse onderzoekers verkennen... Houdbaarheids-iconen op de verpakking kunnen voedselverspilling verminderen 9 maart 2022 | Houdbaarheids-iconen op de verpakking kunnen consumenten helpen om minder voedsel te verspillen. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen University... Vorige123Volgende