Healthy Living Environment

Healthy Living Environment

Welkom! Klaar om je aan te sluiten bij de online onderwijscommunity van Wageningen University & Research. Uitgeroepen tot de duurzaamste universiteit van de wereld put Wageningen uit solide expertise op het gebied van duurzaamheid. Dus als je geïnteresseerd bent in online studeren over gezondheid, voedselveiligheid, klimaatverandering, duurzaamheid en diverse natuurgebaseerde duurzame oplossingen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem deel aan onze MOOCs en complete online programma's. Zo begin je vandaag nog met je bijdrage aan het oplossen van 's werelds grootste uitdagingen!

Wat is een MOOC?

Een MOOC is een Massive Open Online Course, oftewel een cursus die voor iedereen, overal ter wereld eenvoudig toegankelijk is. Als je wilt, kun je na de afronding van de cursus – tegen een kleine vergoeding – een certificaat ontvangen van Wageningen University & Research en edX®. Meer dan 800.000 cursisten gingen je voor en hebben zich al ingeschreven voor een MOOC.

Waarom zou je een online cursus volgen bij Wageningen University & Research?

Wil je een MOOC volgen?

Je hebt overal ter wereld toegang tot de MOOC. Je studeert online in je eigen tijd, wanneer je maar wilt. Ontdek hieronder welke MOOC op het gebied van Healthy Living Environment het beste past bij jou:

//wur.faqtory.nl/widgets/faqpage/c45329e

//wur.faqtory.nl/widgets/categories/669d210f