stel je vraag!

Stel je vraag!

Gaan jullie op school met een wetenschappelijk onderwerp aan de slag en wil je meer over dat specifieke onderwerp weten? Onze wetenschappers en studenten staan voor je klaar! Ook als pabo-student kun je via deze website jouw wetenschappelijke vraag stellen.

Voor basisschool

Er is vast wel een onderwerp in de wetenschap waar jij meer over wilt weten. Bijvoorbeeld over techniek (hoe werkt een gps?), gezondheid (zijn light producten gezond?), duurzaamheid (hoe kan ik energie besparen?) of natuur (waarom is zeewater zout?). Deze vragen kun je hier stellen. Medewerkers van de universiteit en van de pabo gaan hun best doen om jouw vraag te beantwoorden.

Het kan even duren voor we iemand gevonden hebben die een antwoord kan geven op jouw vraag. Daarom krijg je altijd een berichtje om je te laten weten of en wanneer je een antwoord krijgt.

Voor voortgezet onderwijs

Heb je een vraag over profielwerkstukken? Neem contact op met het Profielwerkstukteam. Heb je een andere vraag vanuit het voortgezet onderwijs? Neem dan contact op met Food valley Netwerk VO-HO.

Vul je gegevens in om je vraag te stellen