Wageningen Livestock Research

Werken bij Wageningen Livestock Research

Wageningen Livestock Research biedt u volop kansen om uzelf te ontwikkelen en bij te dragen aan een duurzame en renderende veehouderij.

Met zo’n 225 medewerkers (waarvan 13 aio’s), onderzoeksfaciliteiten in Wageningen en twee innovatiecentra (Dairy Campus in Leeuwarden en Varkens Innovatie Centrum Sterksel) en het melkveeproefbedrijf KTC De Marke werken we aan onze nationale en internationale positie als partner in livestock innovations. Daarnaast werken wij nauw samen met hoogleraren van Wageningen University en de universiteit van Utrecht.

Binnen de organisatie werken we met de volgende kernwaarden. Deze waarden verbinden onze medewerkers en komen tot uiting in onze werkwijze en bedrijfsvoering.

  • Klantgerichtheid – de klant en haar wensen en behoeften staan centraal in ons werk; we geven een hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid.
  • Betrouwbaarheid – staat voor de kwaliteit van onze dienstverlening maar betekent ook ‘afspraak is afspraak’.
  • Samenwerking – met plezier in teamverband werken, interactie bevorderen. 
  • Ondernemend – kansen signaleren en actie ondernemen, initiatief nemen, proactief zijn maar ook moeilijke situaties niet uit de weg gaan.
  • Ruimte voor individuele ontwikkeling – we bieden mogelijkheden voor scholing, training, intervisie, coaching, mentorschap.

Leidinggevenden stimuleren onze medewerkers hun talenten te ontwikkelen.

Vacatures

Bekijk het complete overzicht van vacatures binnen Wageningen University en Research.

Stage en AIO plaatsen bij Wageningen University and Research

Interesse in een AIO- of stageplaats? Stuur uw cv en motivatiebriefbrief naar info.livestockresearch@wur.nl en wij nemen contact met u op.