Werken aan IT oplossingen van morgen

Wil jij werken bij 1 van de beste niet-ICT-organisaties in Nederland? Ben je nieuwsgierig en gedreven? En deel je onze passie voor IT en gezonde voeding en leefomgeving? Dan kun je deze uitdaging niet aan je voorbij laten gaan.

Wageningen University & Research staat in de top 10 van beste ICT werkgevers onder niet-ICT-organisaties in Nederland met een gemiddelde score van 8,28.
Computable 2018

Honderd jaar baanbrekend onderzoek

Wageningen University & Research is een organisatie met internationale impact en maakt grote stappen in haar informatievoorziening. Dit jaar vieren wij ons 100-jarige bestaan en we zijn al volop bezig met de volgende honderd jaar met voor IT belangrijke thema’s zoals data driven science en digitalisering en flexibilisering van het (online) onderwijs.

FB-IT verbindt en versnelt hierbij en zorgt met 160 medewerkers voor een goed werkende en moderne ICT- en digitale (leer) omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Werken aan IT in een aantrekkelijke omgeving

FB-IT is een flexibele, wendbare (agile) organisatie met volop ontwikkel- en carrière kansen voor IT specialisten op verschillende niveaus.

Wij zijn leverancier van stabiele basisvoorzieningen en werken samen met de business in multidisciplinaire teams aan actuele vraagstukken op het gebied van onder andere digitalisering, selfservice, security, datamanagement, high performance computing en cloud strategie.

Bekijk hieronder onze vacatures. Samen werken we aan IT oplossingen van morgen!

Geïnteresseerd in werken bij Wageningen University & Research?

Waarom kiezen voor Wageningen University & Research?

Je werkt bij Wageningen University & Research dagelijks aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. Dat is onze missie, dat doen wij al jaren én met succes. We zijn daarom altijd op zoek naar talentvolle collega’s die met hun expertise hier een bijdrage aan willen leveren.

Top 5 redenen

  • Afwisseling en uitdaging
  • Goede werksfeer met leuke collega's
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Zelfstandigheid en balans werk/prive
  • Internationaal toonaangevend

Lees meer

Web 72 DPI-IMG_1525-2.jpg