Steun talent

Wilt u de talentontwikkeling van studenten en jonge onderzoekers van Wageningen University & Research steunen? Met uw bijdrage maakt u diverse activiteiten en beurzen mogelijk die studenten en jonge onderzoekers helpen zich te ontwikkelen en een vliegende start of sprong kunnen maken in hun carrière.

Uw bijdrage maakt het verschil!

192-GA--20220629-DSCF1876-Foto Guy Ackermans-35cm-A4.jpg

Draag bij aan talentontwikkeling

Draag bij aan de talentontwikkeling van WUR-studenten en jonge onderzoekers als Vriend van University Fund Wageningen. U maakt activiteiten en financiƫle noodsteun mogelijk, zoals de Student Conference Grant, Student Challenges en het WURth-while programma voor vluchteling-studenten.

Abdullah Al Nayeem, ontvanger Student Conference Grant
Het geloof in mijn potentieel van University Fund Wageningen heeft een vlam in mij aangewakkerd en ik ben vastbesloten om hun investering te eren door een blijvende impact te creëren in mijn vakgebied.
Abdullah Al Nayeem, ontvanger Student Conference Grant

Alex Ogelo - GA--20181224-FXT31323-30x20cm-300ppi.jpg

Maak studiebeurzen mogelijk

Stel veelbelovende studenten uit ontwikkelingslanden in staat een opleiding aan Wageningen University & Research te volgen met een studiebeurs van het Anne van den Ban Fonds. Zo kunnen zij in de toekomst bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van hun thuisland.

Alex Ogelo, ontvanger Anne van den Ban beurs
Ik was overweldigd door vreugde en geluk toen ik hoorde dat ik een studiebeurs kon krijgen. Vanuit het niets kon ik ineens de studie doen die me een droomcarrière kon geven.
Alex Ogelo, ontvanger Anne van den Ban beurs

Mevr.vanDamme_JuliaSamson_Uitreiking03092018.jpg

Draag bij op uw eigen manier

Wilt u op uw eigen manier bijdragen aan talent van Wageningen University & Research? Dat kan! U kunt bijvoorbeeld nalaten aan de universiteit, een eigen fonds op naam oprichten of met uw netwerk, kennis en inzet studenten helpen in een project. Bekijk de mogelijkheden om bij te dragen en neem contact op!

Kang Li, ontvanger Aalt Dijkhuizen Beurs 2023
Ik denk dat ik veel geluk heb dat ik deze kans heb om mijn economische problemen op te lossen, zodat ik me meer op onderzoek kan richten. Dat is heel erg waardevol voor jonge onderzoekers en studenten.
Kang Li, ontvanger Aalt Dijkhuizen Beurs 2023