Verlaag het suikergehalte in jouw product met Wageningse experts
Een verbeterde receptuur met minder suiker maar met behoud van smaak, kleur en mondgevoel. Het is mogelijk het suikergehalte in jouw product te verlagen met de ‘WUR Sugar Reduction Strategy’. Wageningse experts zetten hiermee jarenlange kennis in om de voedingsmiddelenindustrie te ondersteunen bij het herformuleren van producten. Geinteresseerd in de mogelijkheden voor jouw product? Neem dan contact op met Joost Blankestijn.
Reductie van suiker in voedingsmiddelen
De 'WUR Sugar Reduction Strategy' is gebaseerd op de uitkomsten van jarenlang onderzoek naar het gedrag van suiker in voedingsmiddelen. Met deze aanpak kan voor een breed scala aan producten heel gericht een aantal geschikte suikervervangers worden berekend zonder veel praktijktesten te hoeven uitvoeren. Daarmee wordt veel tijd en geld bespaard. Benieuwd naar wat deze aanpak jou te bieden heeft? Download de whitepaper of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Download de whitepaper ‘WUR sugar reduction strategy’
Verlaag met succes het suikergehalte in jouw product met de aanpak van Wageningse experts. Download de whitepaper voor:
- Inzicht in de uitdagingen bij het verlagen van suiker in voedingsmiddelen;
- Uitleg over de 'WUR Sugar Reduction Strategy', inclusief stappenplan en praktijkcases;
- Veelgestelde vragen over suikerreductie.