Communicatie

Melkveeproefbedrijf De Marke is onderdeel van het project Koeien & Kansen en is één van de negen Europese Knowledge Transfer Centre’s (KTC) binnen Dairyman. Jaarlijks bezoeken ongeveer 4.000 mensen De Marke.

Bezoek aan De Marke

IMG_7266.JPG

Melkveeproefbedrijf De Marke is voor Koeien & Kansen en DairyMan het Knowledge Transfer Centre (KTC) Jaarlijks bezoeken ongeveer 4.000 mensen De Marke. Tijdens een bezoek krijgt u informatie over de bedrijfsopzet en de toegepaste maatregelen, het onderzoek, de resultaten en de mogelijkheden in de praktijk, wat is het milieueffect en wat kost het? Een standaard excursie duurt ongeveer 2,5 uur. Gewenste groepsgrote rond twintig personen. De Marke organiseert ook workshops en themadagen.

Gebruik ontvangstruimte

IMG_3753.JPG

Tijdens kantoortijden is het mogelijk onze ontvangstruimte te gebruiken. (Maximaal 75 personen)

Stageplaatsen

IMG_6161.JPG

Er is voortdurend een stageplaats beschikbaar voor een MBO of HBO-student. Voor universitaire studenten zijn er regelmatig mogelijkheden binnen projecten.

Samenwerking met andere (kennis) partijen

De Marke staat open voor samenwerking met andere partijen voor het invullen/organiseren van demonstatie of kennis activiteiten. Personeel en bedrijf kunnen hiervoor worden ingezet.

Meer weten?

Er is voortdurend een stageplaats beschikbaar voor zowel MBO als HBO leerling/student. Voor universitaire studenten zijn er regelmatig mogelijkheden binnen projecten

Bent u geïnteresseerd in de activiteiten van De Marke, wilt u het proefbedrijf bezoeken of ben je op zoek naar een stageplaats? Neem dan gerust contact met ons op:

Knowledge Transfer Centre De Marke

Roessinkweg 2
7255 PC HENGELO (GLD)
Tel: 0575-467323 (algemeen)
E-mail: zwier.vandervegte@wur.nl