Nieuws

Organisatie DPP2021 zoekt satellietsymposia

Gepubliceerd op
23 april 2020

Op dinsdag 8 juni 2021 organiseert Wageningen University & Research het internationale Digestive Physiology for Pigs congres, www.dpp2021.com. We zijn van plan om voorafgaand aan het DPP2021-congres satellietsymposia te organiseren. We nodigen industriepartners en academische consortia uit om een van die satellietsymposia te organiseren.

De satellietsymposia vinden, net als DPP2021, plaats in conferentiecentrum de Doelen, Rotterdam. De dag is dus een gezamenlijke inspanning van de organisaties of bedrijven die de satellieten organiseren en het DPP2021 Organiserend Comité.

Varken

Unieke kans

Dit is een unieke kans om nieuwe ideeën, producten of ontwikkelingen te presenteren en te bespreken met een groot aantal internationale afgevaardigden die actief zijn op het gebied van fysiologie en voeding van varkens. Het is ook een uitstekende gelegenheid voor onderzoeksconsortia, b.v. EU-projecten, om de resultaten van hun projecten te verspreiden en te bespreken. Uw bedrijfs- / consortiumlogo en websitelink worden op de symposiumwebsite weergegeven en het satellietsymposiumprogramma wordt in de DPP2021-app opgenomen.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan dit aantrekkelijke evenement of wilt u meer informatie, neem dan contact op met dpp2021@congressbydesign.com.