Activiteiten voor docenten

Met het oog op docentprofessionalisering organiseren wij in samenwerking met wetenschappers van Wageningen University & Research korte nascholingen, nascholingsreeksen, Docent Ontwikkelteams (DOT) en Professionele Leergemeenschappen (PLG) voor docenten havo en vwo rond diverse actuele thema’s. Dit schooljaar komen de onderwerpen duurzaam onderwijs, ecologie, klimaat en digitale technologie aan bod. Bij de nascholingen hebben wij ook passende lesmaterialen, projecten of practica.

Food Valley Scholennetwerk, NLT-scholen en NVON-leden

Docenten uit het Food Valley Scholennetwerk kunnen tegen inlevering van vouchers deelnemen aan de nascholingen en Docent Ontwikkelteams.

Meer over vouchers

NLT-scholen en NVON-leden krijgen op de meeste nascholingen 10% korting, bekijk de nascholingen en Docent Ontwikkelteams voor de details..

Agenda Teacher Academy

We updaten ons aanbod regelmatig.

Klik op de > om naar de volgende pagina te gaan voor meer aanbod.

logo_provincie_gelderland.png

logo_Techniekpact.png