Heb jij een scherp oog voor Finance?

Ben jij een financieel specialist, controller of professional in Finance en wil je werken in een uitdagende werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot flexibele invulling van je werkweek? Wij zijn op zoek naar jou!

  • finance-2-1500x824.jpg

Onze vacatures in Finance


Waar werk je als Finance Professional bij WUR?

Onze levendige en groene campus is een bruisende plek waar studenten, docenten en onderzoekers, studeren en werken. Wageningen Campus wordt nog steeds uitgebreid met verschillende internationale kennispartners en is ruim opgezet met goede parkeergelegenheid.

Of je nou voor het onderzoek werkt of binnen het onderwijs, je komt altijd te werken in een innovatieve werkomgeving waarin je onderdeel uitmaakt van een enthousiast team van collega’s met passie voor hun vakgebied en voor de thema's waaraan WUR werkt.

Of het nu gaat om onderwijs of onderzoek, bij WUR zijn financiële professionals onmisbaar

Wat bieden wij jou bij WUR?

Wij bieden je bij Wageningen University & Research (WUR) een internationale omgeving met gevarieerde werkzaamheden in een plezierige en open werksfeer. WUR stimuleert actief jouw ontwikkeling en er zijn mogelijkheden voor interne doorgroei voor professionals in Finance, op verschillende niveaus. Denk hierbij aan trainingen die jou helpen het beste uit jezelf te halen.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?

Je kunt werken bij een van de onderzoeksinstituten, of binnen het onderwijs. De Finance-afdeling van WUR is verweven door de hele organisatie. Of het nu om studentenadministratie gaat, risico-analyses, projectbegrotingen of facturatie, als finance professional zorg je ervoor dat onderwijs en onderzoek kunnen excelleren in het verwezenlijken van onze missie: 'to explore the potential of nature to improve the quality of life’.


Finance Professionals spelen een belangrijke rol

Wij zoeken financiële specialisten die vanuit hun eigen specialisatie, ons willen helpen antwoorden te vinden op de uitdagingen van de wereld binnen het domein van gezonde voeding en leefomgeving. Als Finance Professional ben je op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving en procedures, om zo bij te dragen aan een optimaal verloop van de financiële levenscyclus van onderzoeksprojecten.

Wil jij bij WUR aan de slag?

We komen graag met je in contact om te bespreken op welk finance-gebied jij een bijdrage kunt leveren. Check onze vacatures en solliciteer! Of stuur een open sollicitatie naar onze recruiter:

Teamleden in gesprek in Actio

Top 5 redenen om te kiezen voor WUR

  • Veel afwisseling en uitdaging
  • Goede werksfeer met leuke collega's
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Zelfstandigheid en balans werk/prive
  • Internationaal toonaangevend