Gezonde & veilige voeding Je bent wat je eet, een gezegde waar veel in zit. Voeding bepaalt voor een grote mate onze gezondheid. Het gaat daarbij om veilige voeding, maar ook afgestemd op de behoefte. Startdag JCT De Ideale Burger di 4 februari 2020 De Junior Consultancy Training (JCT) begint met een startdag op de universiteit. Hier komen de leerlingen in aanraking met alle aspecten waar ze in... Nieuws Startdag JCT De Ideale Burger 28 november 2019 Startdag JCT Voedselverspilling 28 november 2019 Tiny van Boekel bij Koffietijd over natuurlijke ingredienten en producten 28 november 2019 Renger Witkamp en Guido Camps over afslankpillen in De Monitor 25 november 2019 Veiligheid van dierlijke producten 25 november 2019 Tien interventies voor versnelling wereldwijde aanpak tegen voedselverlies en voedselverspilling 13 november 2019 Nieuw record aantal deelnemende scholen EU-Schoolfruit- en groenteprogramma 11 november 2019 Gezond eten bij de behandeling van overgewicht 8 november 2019 Goed eten in strijd tegen obesitas 8 november 2019 Mensen met darmkanker gaan nauwelijks gezonder leven 7 november 2019 Meer nieuws Uitgelicht 3D food printing Agrifood-reststromen verwaarden binnen de circulaire economie Dossiers Insecten als voedsel en veevoer - Dossier Eiwittransitie - Dossier Hoe voorkom je voedselverspilling? - Dossier Vleesconsumptie - Dossier Voedselbeleid - Dossier Living lab over gedragsverandering - Dossier Voeding en ouderen - Dossier Bewerkt voedsel - Dossier Zoutconsumptie - Dossier Sport & voeding - Dossier 12Volgende Twitter Whatsapp Linkedin Email