We zoeken IT-professionals met een groen hart

Ben jij een IT-specialist met een groen hart, die wil werken in een uitdagende werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot flexibele invulling van je werkweek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • shutterstock_1811277979-4-1500.jpg

Onze IT-vacatures


WUR staat in de top 10 beste ICT-werkgevers onder niet-ICT-organisaties in Nederland met een gemiddelde score van 8,29.
Computable 2020

Waar werk je als IT-er bij WUR?

Onze levendige en groene campus is een bruisende plek waar studenten, docenten en onderzoekers, studeren en werken. Wageningen Campus wordt nog steeds uitgebreid met verschillende internationale kennispartners en is ruim opgezet met goede parkeergelegenheid. Je werkt met de nieuwste technologie en komt te werken in een enthousiast team van collega’s met passie voor hun vakgebied.

Je kunt bij WUR ook werken als je een functiebeperking hebt. Wij vinden dat inclusiviteit een verrijking is voor elk team. Wil je meer weten? Bekijk onze info over werken bij WUR met een functiebeperking.

Wat bieden wij jou als IT-er?

Wij bieden je bij Wageningen University & Research (WUR) een internationale omgeving met gevarieerde werkzaamheden in een plezierige en open werksfeer. WUR stimuleert actief jouw ontwikkeling en interne doorgroeimogelijkheden en er zijn volop mogelijkheden voor carrièrekansen voor IT-specialisten op verschillende niveaus.Hoe ziet onze IT-werkomgeving eruit?

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Je kunt werken bij een van de onderzoeksinstituten, of binnen de IT-afdeling. De IT-afdeling van WUR is een flexibele, wendbare en agile organisatie. Als IT-specialist lever je stabiele basisvoorzieningen en werk je in multidisciplinaire teams aan vraagstukken zoals selfservice, security, datamanagement, high performance computing en Cloud-strategie. Onze IT-afdeling zorgt met 200 medewerkers voor een goed werkende en moderne ICT- en digitale omgeving voor onderwijs en onderzoek. 

IT speelt een belangrijke rol bij WUR

Wij zoeken IT-specialisten die ons willen helpen antwoorden te vinden op de uitdagingen van de wereld binnen het domein van gezonde voeding en leefomgeving. Voedselsystemen, agrarische systemen, gezondheid en milieu gaan een digitale toekomst tegemoet. Deze gebieden worden steeds meer gestuurd door data en hightech innovaties, waarbij IT een belangrijke factor is. Daarnaast komen studenten en professionals bij WUR om deel te nemen aan ons groeiende portfolio aan online en on-campusprogramma’s, trainingen en cursussen. Ook hier speelt IT een belangrijke rol.

Wil jij bij WUR aan de slag?

We komen graag met je in contact om te bespreken op welk IT-gebied jij een bijdrage kunt leveren. Check onze vacatures en solliciteer! Of stuur een open sollicitatie naar onze recruiter:

IT-team aan het werk

Top 5 redenen om te kiezen voor WUR

  • Veel afwisseling en uitdaging
  • Goede werksfeer met leuke collega's
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Zelfstandigheid en balans werk/prive
  • Internationaal toonaangevend