Foto: Guy Ackermans

Library

Zoek en vind wetenschappelijke literatuur op de wetenschapsgebieden van Wageningen University & Research. De bibliotheek (WUR Library) biedt ondersteuning aan studenten en stafleden op het gebied van zoeken, studeren, schrijven en citeren en data management.

Bezoek WUR Library

WUR Library is er niet alleen voor studenten en medewerkers van Wageningen University & Research: iedereen is welkom om er informatie te zoeken, te studeren of andere bibliotheekfaciliteiten te gebruiken.

Informatie vinden

WUR Library heeft een grote collectie informatiebronnen en databanken.

In WUR Library Search vindt u de digitale en gedrukte publicaties die de bibliotheek zelf bezit, of waar de bibliotheek toegang toe geeft (en meer). Digitale informatie is op de campus vrij toegankelijk. Stafleden en studenten hebben 'off campus' toegang tot de informatie na inloggen via My Library. External users can create a guest account to make use of the online services of WUR Library.

Leer goed zoeken en gebruiken

WUR Library verzorgt onderwijs in informatievaardigheden aan studenten en organiseert demonstraties en cursussen over het omgaan met wetenschappelijke informatie. Dit behelst onder meer citeren en refereren (EndNote en Mendeley), auteursrecht en data management.

Handleidingen / lesmateriaal

Demonstraties en cursussen

Meer vragen?

Ga naar de veel voorkomende vragen (FAQ) of neem contact op met de Servicedesk.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen? Schrijf in voor de  nieuwsbrief via MyLibrary, of volg ons op Facebook  of op Twitter.