Uw partner in toponderzoek

Uw partner in toponderzoek

Wageningen Food Safety Research doet hoogwaardig onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar de veiligheid en betrouwbaarheid van voeding. Wij beschikken over state-of-the-art faciliteiten en onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring en kennis op dit vakgebied. Wij werken voor overheden, internationale organisaties, maatschappelijke organisaties en (onder voorwaarden) voor het bedrijfsleven.

Partner in publiek-private samenwerking

Wageningen Food Safety Research is een partner in veel (inter)nationale publiek-private samenwerkingsverbanden gerelateerd aan de Nederlandse ‘Topsectoren ’ en de Europese FP7 en Horizon 2020 programma's.

Internationale reputatie is excellent

De internationale reputatie van Wageningen Food Safety Research in de wetenschappelijke wereld is excellent. Dit blijkt uit het Scientific performance assessment report, onderdeel van een onafhankelijke visitatie die om de 4 jaar wordt uitgevoerd.

Wetenschappelijke publicaties behoren tot de wereldtop

Een substantieel deel van de peer-reviewed artikelen die onze onderzoekers schrijven behoren tot 's wereld top 1% en top 10% over de afgelopen jaren. Op onze pagina Toppublicaties ziet u de meest recente. Op de pagina Publicaties vindt u al onze publicaties.

PhD studenten en postdocs

Op dit moment werken zo'n 20 PhD studenten en postdocs aan onderzoeksprojecten bij Wageningen Food Safety Research.